søndag 29. mars 2009

Sunday, bloody Sunday

Har gjort om på søndagen. Egentlig mer enn det. Tror jeg har revolusjonert søndager.
Søndager har vært en dag hvor jeg starter med tanken på mandagen. En slik "faen-nå-er-helgen-snart-ferdig-tanke". For en del måneder siden tok derfor venstre delen av hjernen ett godt møte med den høyre. Ny visjon. Nye mål. Søndagen skulle bli "fun day".
Starter nå hver søndag morgen med en avis, en kaffe, en marsipan, og to aviser. Spaserer 145 meter ut på Sætre brygge. Som i dag. Sol i panna. Kaffe med lokk. Kos fra krakken. Måker med gode lyder.
Rett over på aktivitet. I dag var det sykkeltur med torskefiske. Slik går det. Slag i slag. Gøy på gøy og kos på kos. Hjernen bestemte det og slik ble det. Søndager er nå supre.
Jeg kan være den eneste i landet, men hvis du er den andre i Norge som sliter med at mandagen nærmer seg, så ta et møte med hjernen. Fungerer. Lover det!
Finne ut av dager; 970.000,-

4 kommentarer:

Espen, Hurum sa...

Hei, Interactive BeerBear!
Jeg fant tilfeldigvis "Happy Billionaire" og "Happy Caveman". Dine refleksjoner og idèer går rett inn. Jeg ble nok en gang påmint om mange av de gode egenskapene dine, - som gjør deg til deg. Drit i anonyme tapere. Jeg ser deg. Jeg smiler :-)

Heidenstrom sa...

Hey!!! Takk skal du ha Espen Hurum!!!

Andy Anonym var faktisk god. Han minner meg på dem man ikke vil være... og du som ikke så etter skrivefeil, men så verdien og villig gav bort ekstra kul energi...

Jeg sparer på begge. Mest på den siste...:-)

News sa...

SV: Ja, gjør det. Må innrømme at jeg ikke har vært ute å løpt ennå :-s Er ofte slik. Planene er der, men det blir ikke noe mer enn det. Og så leste jeg i dag at Nike+ konkurransen er over :/


Forresten, har du tatt de bildene du har på bloggen din? Helt fantastiske. Stor fan av fine bilder.

Heidenstrom sa...

@Bodil,

ja!, har fått ny hobby som er foto, gjør mye feil, men har det gøy... legger dem ut på happycaveman bloggen.

Ha supedag!

B.