lørdag 28. mars 2009

Ett nytt øye


Lørdag morgen. Jeg er først oppe. Jeg er først oppe og rastløs.
Medisin mot uro er aktivitet. Min nye aktivitet er foto og jeg innrømmer raskt at jeg ikke kan det. Det har dog fått meg til å utvikle ett nytt øye, en ny interesse, en ny glede og en ny lykke. Det er mer en Kinderegg klarer, jeg har fire ting på en gang i den nye hobbyen.

Har ikke hund (dessverre), men etter en rask lørdagskaffe så går jeg derfor ikke tur med hund, men med kameraer. Etter 20 meter på tur kjenner det nye øyet vokser ut i panna og jakten på små og stor ting for knipsing er i gang. Av 100 bilder blir muligens ett bra nok til at jeg tørr og vise det frem. Ett par andre skudd med kamera kan bli morsomme minner og andre bilder er ren eksperimentering.

Det best av det beste kommer jeg til nå. Det beste er å se etter små ting. Ting jeg ikke så etter før. Ting jeg ser mer av nå. I dag var det en bekk med ett strå og et strå som jeg mener er delfin-aktig. Du ser det muligens ikke, men jeg smilte hele veien hjem med en is-delfin.

Prøv!

En ny glede + interesse + glede = lykkeverdi; 989.000,-

PS! har du masse tid til overs, så finner du flust av rare-, og noen gode skudd
http://www.happycaveman.blogspot.com/ som er ukontrollert eksponering av egne bilder
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er det kanskje ikke ferdighetene som fotograf som bør bekymre deg mest, i allefall dersom målet er å bli milliardær, uansett valuta. Hva med å ta et norskkurs, gjerne etterfulgt av et engelskkurs? Håper på Vålerengas vegne det ikke er du som forhandler kontrakter, eller i det minste formulerer innholdet i slike. Er det rart norsk fotball sliter?

Heidenstrom sa...

De fleste som blogger sletter kritikk og sarkasme, men den over tar jeg! Jeg trenger begge deler, både norskkurs og engelskkurs! Og jeg formulerer heldigvis ikke kontrakter i norsk fotball. Er elendig på det! Men jeg har mottatt 223 positive kommentarer på min www.happycaveman.blogspot.com blogg og noen på denne mer personlige bloggen. Du er den første som beviser at det er alt for mange som sitter i mørket og sliter... ofte med et trauma, ofte ulykkelig, ofte litt bitter, men med gode egneskaper på rettskriving....

jeg skal bedre rettskriving hvis du prøver å kommer deg ut for å glede andre eller deg selv..... ( det er vel deg som muligens er i fokus)

ps! onkelen din var veldig syk når han gjorde det han gjorde med deg! (sorry, måtte ta med en melding fra min fotballgarderobe)

Heidenstrom sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Heidenstrom sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.