lørdag 3. januar 2009

En som kan noe jeg ikke kan


Husker når jeg så dette bildet.
Lett! (jeg så det for akkurat 10 minutter siden..)
Det er tatt av en som har peiling på ..http://www.vgb.no/34918/perma/398381/


Og jeg husker første gang jeg så Tarzan.
Ble glad. Ble inspirert. Jeg var minipjokk. Klatret i hassel og furu resten av det året. Ble ikke Tarzan. (men fikk sterke armer)

Husker første gang jeg så Kevin Keegan.
Ble glad. Ble inspirert. Var pjokk. Tok med meg ballen ut i hagen. Skulle bli bedre. Ble ikke Keegan (men fikk 4 medaljer, minner, og 100 venner pga Keegan og den ballen)

Husker første gang jeg hørte AC/DC.
Ble glad. Ble inspirert. Jeg var fjortis. Sang i dusjen ("Highway to hell" og "TNT"). Jeg var en utrolig elendig vokalist. Er mer elendig nå (men synger fortsatt høyt og lykkelig i dusjen!)

Husker siste gang jeg så et supert bilde.
For ti minutter siden. http://www.vgb.no/34918. En som kan noe jeg ikke kan. Er noe eldre pjokk nå. Blir fortsatt inspirert av dyktige folk. Kreative folk. Jeg tar med meg kamera og vil prøve. (kommer ikke å klare det, men får en tur i skogen!)

Logger av og løper ut!!

Se dyktige folk som inspirerer amatører; lykkeverdi; 780.000,-

PS!

Husker siste gang jeg pratet med en millionær (som i penger). Han var ikke glad. Jeg ble ikke glad. Jeg løp ingen steder. (men jeg padlet en tur og samlet utrolig mye lykkepenger; http://happycaveman.blogspot.com/2008/10/vestfjorden-and-oslo-in-back.html )

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!!

Så gøy med automatisk kryss- og lykkeblogge, det var en flott gave å få når jeg kom hjem fra en herlig fototur idag. Føler meg beæret og kjenner den gode følelsen av å bli skikkelig glad for dine hilsener hos meg. Tusen takk. Og det beste ønsker for at år 2009 må bli magisk, fantastisk og lykkelig år for deg.

Mvh Anne

Heidenstrom sa...

Takk og Dittto Ditto!

og for oss som kun klarer å ta bilder av trær og pinner...:-)

Skriv gjerne om hvordan og hva du gjør på de kunst ala vann ala bevegelse bilden dine!

B

Anonym sa...

Hei igjen!

Jeg fyller litt vann i en sink vask. Så fokuserer jeg med kameraet der dråpen treffer vannet. Så lar jeg det dryppe fra springen, og prøver å knipse i det dråpen fra springen treffer vannet. Her bruker jeg kontinuerlig bildetaking (ca. 3 bilder i sekundet)for å prøve å fange dråpen akkurat i det den treffer i vannet. På kulebildene, er det nesten samme fremgangsmåte, bare her lar jeg vannet renne litt mer fra springen som treffer vannkula. Det er utrolig morro, så du bør prøve, så snart kan du det du også :D Masse lykke til.
Jeg blogget deg på siden min, håper det er ok :)

Ha en magisk og glad dag!

Heidenstrom sa...

supersnilt av deg!!!

bøtter skal fylles og vann skal flyte...:-)

og jepp jeg så bloggen...

hva kan jeg si.... annet en at jeg fikk 2 millioner inn på kontoen...:)


Tusen tusen takk!!!