mandag 22. desember 2008

Panser Inc

Når like menn blir likere og tryggheten tryggere .

Høyst personlig.
Høyst internt.

Panser Inc. kalles gutteklubben alias treffpunktet alias laget. Ikke alle representert denne gang.

Det finnes medlemmer og gullmedlemmer, lærlinger og fans. Ingen vet hvem som er hva, og ingen synes det er viktig.

Det handler om kamerater og det handler om kameratskap. Det handler ikke om rik og fattig. Det handler aldri om posisjon.

I kveld er det seks stykker. Alle er ulike. Alle er like. Ved treff blir alle likere. All er trygge. I kveld blir alle tryggere.

Det tar forøvrig ca 300 mail og ca 4 mnd med koordinering for å treffes.

Damer har sine syklubber. Frimurerlosjen er som kjent for pingler.
Vi har vår; "testosteron /historie/mimre/diskutere/krangle/øl/sang- diskuter-hvem-som-er-beste-fotballlaget-i-Norge-klubb»
Jeg er en av dem.

Treffer aldri sånne på jobb. Eller, - kanskje treffes sånne på jobb, men det er ca 10 års prøvetid. Er man åpen. Er man ærlig. Kan man meldinger. Har man humor. Har man humør. Har man meninger. Har man dybde. Har man en profil, og oppe i dette; har man en god alkoprofil. Da er man muligens i nærheten av ett opptak. De fleste feiler på alkoprofilen.

Kveldens tropp med profil og alkoprofil:

Børni; konge på pr og media. Riksanalytisk og politisk bevist. Ukronet konge på gode refleksjoner. Kronet konge på brunt brennevin. Europeisk mester på lakenskrekk. Alkoprofilen er bare en forsterket utgave av det ovenfor nevnte.

Lulu; konge på luft og klima. Hvis isen på polene slutter å smelte så er det Lulu som har fikset det. Videre mester i omsorg og omtanke. Hvis de blir fred i verden så er det Lulu som har fikset det. Bedre vokalist en Bruce S, Ulf L, og muligens Jokke. Stor på Telemarkski, men tryner spektakulært når han først gjør det. Kan velge veldig feil antrekk på Lipp (men det er lagt ned). Glemmer alle sangtekster etter 00.15

Crash: kan alt om salg og sjarm. Begge deler har ført til stor rolle innenfor noe IT greier som er viktig og som jeg aldri forstår (og som vi aldri snakker om) Vi snakker mer om taklingene til Crash, og at Dos og Morten ble lært opp av Crash. Han står i bar overkropp når det er mest mygg og vil helst bryte etter 02.00. Alltid blid. Hele tiden. Jeg har lært sønnen hans å skåle med tykke ølglass.

Quatro: Små drypp av Kven (Same) gjør han til mester i badstue. Best på Cognac i gruppen. Erotisk besatt av Audi Quatro. God i felt. En selvfølge i ett geværlag. Historisk interessert. Komplett idiot på politikk rundt veibygging, - hvor E18 er viktigere en barnehager. Danser lavt etter 02.00 og best på gitar før 01.30. Har alt for store kneskåler og abnorm kasse. Har dyrere feltklær en Lars Monsen.

OlaOla; Satellittkompetanse fra NASA, kjører Telemarkski med salto. Kronet mester i tørrvittige kommentarer. Levende leksikon på Vålerenga. Supersnill. Sovner eller insistere på å sove på rare steder. Var en den første i Norge som så og sa; at Moa ville bli best i Enga 2008. Flytende på Italiensk kjøttbestilling.

Jeg; klovn, ustabil og god i felt.

Fellesprofil; en gjeng hvor alle kan stå nakne og mobbe hverandre etter et nattbad hvor offeret ler høyest. En gjeng hvor alle blir bygd og omtalt som helter. En gjeng hvor alle får lov til å være seg selv og blir hyllet og akseptert som seg selv.

Felles ustabilitet: jobb, kone(r), unge(r), hunde(r) som krever for mye og hvor Panser Inc er lidende part.
Felles stabilitet; enigheten om å treffes oftere (noe som aldri kan skje pga felles ustabilitet)
Fellesnevner; gleden av å møtes, mobbes, hylles, le, diskutere, respektere, filosofere, pluss gleden av å synge jævlig høyt - de sangen som en kan alt av - som resten nesten kan alt av, og finne ut ca. kl. 02.00; - at ved neste invasjon av Norge, – så får alle en rolle. En viktig rolle!

Dele timer med herlige mannfolk, mobbe, hylle, le, diskutere, respektere, filosofer, pluss gleden av å synge jævlig høyt; 2 millioner NOK

De som ikke kom var savnet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Herregud, så godt du skriver! En fryd å lese!

Nesten så en skulle ønske en var mann, så en kunne søke seg inn til Panser Inc...

Riktig god nyttårshelg!